Valmisteluryhmä 2016 – 2017

Kaivannaisalan tiedekunta, Oulu Mining School, valmisteluryhmä 2016 – 2017

Dekaani asettaa valmisteluryhmän valmistelemaan tehtävien täyttämistä tai kutsumismenettelyä. Valmisteluryhmälle määrätään asettamisvaiheessa puheenjohtaja, ellei dekaani itse toimi ryhmän puheenjohtajana.

Valmisteluryhmän jäseniksi kutsutaan 3 - 5 professoria tai muuta opetus- tai tutkimushenkilöä, jotka edustavat sitä tieteenalaa tai lähellä olevaa tieteenalaa, johon täytettävänä oleva tehtävä kuuluu. Valmisteluryhmän kokoonpanossa on huomioitava tasa-arvolain vaatimukset sekä jäsenten lukumäärien että heidän edustamansa tehtävätason suhteen.

Valmisteluryhmää täydennetään tarvittaessa yhdellä opiskelijajäsenellä, joka edustaa sitä tieteenalaa tai lähellä olevaa tieteenalaa, johon täytettävänä oleva tehtävä kuuluu.

Jäsenet:

Juha Pekka Lunkka, dekaani, puheenjohtaja